søndag 27. juli 2008

Ferietur






Vi har vært på Ferietur til Namsskogan Familiepark.Det er et fantastisk flott sted.Vi har sett både elg, ulv, bjørn, gaupe og masse andre dyr.Jeg er helt fascinert av ulvene.Noen utrolig vakre dyr.Fikk ikke tatt bilder av de da, for de lå mye pga varmen, og da gikk de i ett med stammer og steiner.Men gosj for noen flotte dyr, kunnet sittet der hele dagen og tittet på de.Og disse dyrene driver de og vil utrydde....nei nei nei.

Bjørnene var utrolig morsomme og ungene storkoste seg med å se på de.En bjørn, var badenymfe og lå i badekaret og slappa heeeelt av.En annen satt pent og lot alle ta bilder av den. Kjempegøy.

Elgene ble den store favoritten hos ungene.Den ene elgen har de tilogmed døpt Helge.Den var utrolig kosete, og ungene fora den og klappa den.Selv om vi har elg på jordet her, så er det en helt spesiell opplevelse å få klappe elg.Gaupene er og noen fantastiske dyr som jeg beundrer mye.Så vi tilbrakte nok mye tid der og ja.....


We have been on vacation to a lovely wilderness park called Namsskogan Familiepark.

We did see many lovely animals like wolf, bear and moose.The kids loved the mooses and could feed and cuddle one of the mooses.The bears and wolfs, was nice to watch.I am so fascinatet by wolfs.

1 hyggelige kommentarer:

Unknown sa...

Det ser ut til at dere har hatt det flott..
Jeg er enig med deg når det gjelder ulven,et utrolig fasinerende og flott dyr som det bør hvere rom for i den norske naturen..
Ha en fortsatt nydelig sommer med fammilien Elin :-)