lørdag 16. mai 2009

Kreativ utsliting av barn

I går kveld, var det slik en vakker kveld, så vi hadde ikke lyst å hive ungene til sengs, så vi stappa de i bilen, sammen med 1 stk hund. Vi tok en tur til et steinbrudd i Vingelen.Der fikk ungene og bikkja løpe og klatre, for ungene ville et sted hvor de kunne klatre og samle steiner. Og begge delene ble det. :O)
Bikkja løp etter ungene og koste seg, og bada litt, grøss......var kaaaaldt......men han kosa seg og svømte tilogmed litt. Etter det dro vi til Forollhogna Nasjonalpark for å se etter reinsdyr, for det er kalving for tiden, meeen, veien var stengt, så da så. Vi var hjemme ca 23, og 2 trøtte unger var enige om at det hadde vært en fin tur. :O)

4 hyggelige kommentarer:

cille sa...

Så koslig tur dere har hatt, men bikkje og unger og bilen full!
Nydelig syn å se de hjortene på jordet! Godt for unger å bikkje og rase ifra seg litt! I morgen går pakken din i posten Elin...(ikke værst!)

Siddis back home sa...

Hørtes herlig ut!! Ser du driver med scrapbooking, du skulle vært her, her er hobbybutikkene fulle av slikt utstyr. Jeg har "heldigvis" ikke begynt med det, nok med quilting og strikking! Men det er mye flott. Takk for kommentar i bloggen min!

Ennasus sa...

Det är sådana dagar som man skall lägga till hjärtat och ta fram när det blåser och snöar.

mimouna sa...

Kjekt å komme trøtt hjem etter en aktiv og opplevelsesrik dag. Håper dere får en fin langhelg!